BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Drogba resti çekti, Fener'e yaklaştı!

İngiliz basını Drogba'yı transfer etmeye en yakın takımın Fenerbahçe olmasının gerekçelerini yazdı

Abone ol

Chelsea'de mutsuz olan Didier Drogba'nın gelecek hafta içerisinde kulübüyle yollarını ayıracağı bildirildi. İngiliz basını, pek çok takımın takibindeki yıldız futbolcuyu transfer etmeye en yakın ekibin ise Fenerbahçe olduğunu belirtti.

Sezon ortasında Fernando Torres'in gelişiyle rotasyona uğrayan ve zaman zaman yedek kulübesinde oturmak zorunda kalan Chelsea'nın yıldız golcüsü Didier Drogba sonunda kulübüne rest çekti.

Uzun zamandır İngiliz basınında mutsuz olduğuna dair haberler çıkan Fildişili golcünün ilk 11 oynama garantisinin verilmemesi durumunda kesin olarak takımdan ayrılacağı bildirildi. The Sun Gazetesi'nde yer alan haberde, yıldız futbolcunun menajerine verdiği talimat doğrultusunda, 1 hafta içerisinde kulüp yönetimiyle önemli bir görüşme gerçekleştireceği ve bu görüşmede beklediği cevabı alamaması durumunda Chelsea ile yollarını ayıracağı belirtildi.
İngiliz basınında yer alan haberlerde 33 yaşındaki oyuncunun ayrılmasının büyük bir ihtimal olduğu yorumları yapıldı. Ara transfer döneminde 50 milyon pound gibi rekor bir ücretle Liverpool'dan Fernando Torres'i kadrosuna katan Chelsea'nin, bu oyuncuyu kulübeye çekmesinin mümkün olmadığı, dolayısıyla Drogba'ya eskisi gibi her maç kadro garantisinin verilemeyeceği ifade edildi.

THE SUN İDDİASI

Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre, bu şartlarda takımdan ayrılacağı belirtilen Fildişili oyuncunun yeni takımı ise Fenerbahçe olarak gösterildi. Pek çok takımın kadrosuna katmaktan memnuniyet duyacağı dünya yıldızı için şu an en uygun kulübün Fenerbahçe olduğunu yazan The Sun gazetesi, "Drogba ancak 120.000 poundluk haftalık ücretini karşılayabilecek bir takıma gidebilir. Türk takımı Fenerbahçe oyuncuya ilgi gösteren takımlar arasında bu fiyatı ödeyebilecek tek takım" ifadeleriyle Drogba'nın peşinde olan sarı-lacivertlilerin önümüzdeki sezon için kadrosuna dev bir ismi katacağını duyurdu.