BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.392,91
HABER /  SPOR

Şenol Güneş ağzını bir açarsa

Şenol Güneş G. Kore'ye gidiyor.. Yolculuk öncesi hayli doluydu. Güneş hoca basın toplantısında içini boşalttı.

Abone ol

FC Seoul Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenörlüğe başladığı ilk günkü heyecanla Güney Kore'ye gideceğini söyledi. Güneş, Usta Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Güney Kore seyahati öncesinde yeni takımı ve Trabzonspor ile ilgili olarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

''Trabzonspor'da öyle hatalar yapıldı ki, yapılmasa takım ilk 5'e girebilirdi. Trabzonspor'un anayasası ortaya çıkartılmalı. Bugünkü antrenör Trabzonspor'u kurtaramaz. Ben de olsam tek başıma kurtaramam. Aleyhimde konuşanlar var, ağzımı açsam sokağa çıkamazlar''

Güneş, görevi bıraktıktan sonra kimseye cevap vermediğini kaydederek, şöyle devam etti: ''Sokakta kadınlar gibi dedikodu yapıyorlar. Derdi olan varsa benimle konuşmalı. Bunları kavga yapmak için söylemiyorum. Transferdeki kararsızlığım ile ilgili konuşuluyor. Devre arasında Szymkowiak'ı aldılar, peki neden Zurawski'yi almadılar. Bu isimleri ben verdim. Ancak 'Zurawski'nin parası fazla' dediler. 'O zaman almayın' dedim. Sonra gidip aynı paraya başka oyuncu alıyorsun. Benim disiplinsiz olduğumu söylüyor. Herkes benimle ilgili konuşuyor. Ağzımı açsam sokağa çıkamazlar.