BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,05
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş: A Milli Takım'ı teklif edilirse değerlendiririm

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü teklif edilirse sezon sonunda anlaşmak üzere değerlendireceğini söyledi.

Abone ol

Spor Toto Süper Ligde 22. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Beşiktaş 2-1 kazandı. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Atiba Hutchinson ve Adem Ljajic kaydetti. Malatyaspor'un golü Ömer Şişmanoğlu'ndan geldi.

Karşılaşma sonunda konuşan Şenol Güneş, "Bugün hem gol kaçırma örneklerini, hem de kolay gol yeme örneğini gösterdik. Hücumda zaaflarımız vardı, büyük takımların yapmaması gereken hatalar yaptık. Oyundaki hataları düzeltmek mecburiyetindeyiz." dedi.

"KAÇAN GOLLER BAŞARISIZLIKTIR"

Güneş, "Beceri olmadığı zaman, konsantrasyon olmadığı zaman her şey olur. İstekle, o heyecan, şartlar ne olursa olsun kaçan goller başarısızlıktır. Herkesin kaçan gollere hayıflanması yerine gerekenleri yapması gerekiyor." diye konuştu.

MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Tecrübeli teknik adam ayrıca A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için teklif gelirse sezon sonunda değerlendireceğini söyledi. Güneş, "Milli Takım konularını daha önce konuştuk, şu anda Beşiktaş'ın çalışanıyım, daha önce de sezon sonu anlaşabileceğimi söyledim. Kulüp de izin veriyor. Federasyondan resmi bir şey gelirse, sezon sonu için anlaşılabilecek bir durumdur. Bu tip görüşmeler oldu." ifadelerini kullandı.