BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sen misin gazinoyu terkeden

Antalya'dan Adana'ya başka bir gazinoya gitti. Bu gidiş kabusun başlangıcıydı.

Abone ol Antalya'da bir gazinoda çalışan şarkıcı genç kadının, eski çalıştığı gazinonun sahibi üç kardeş tarafından kaçırıldığı ve birinin tecavüzüne uğradığı iddia edildi.

Antalya'da Veysi D., Meclis D. ve Servet D. kardeşlerin işlettiği gazinoda çalışan şarkıcı Emsal G. (24), 2 ay kadar önce işinden ayrılarak Adana'ya yerleşti.

Genç kadın, kendisine telefon açıp başka bir gazinoda çalışması için aracılık yapan daha önceden tanıdığı Ekrem S. ile anlaşarak yeniden Antalya'ya geldi.

Düdenbaşı bölgesindeki gazinoda işe başlayan ve Ekrem S'nin evinde kalan genç kadının, Antalya'da başka bir gazinoda çalışmaya başladığını duyan gazinonun işletmecileri Veysi, Meclis ve Servet D. kardeşler tarafından, Ekrem S'nin evi basılarak kaçırıldığı iddia edildi.

Zanlı üç kardeşin Ekrem D'yi bıçaklayıp ve darp ettiği iddiası üzerine, Varsak Jandarma Komutanlığı ekipleri, genç kadının kaçırılması ve bıçaklama olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Takibi sürdüren jandarma ekipleri, Emsal G'nin zanlılar tarafından şehir içindeki bir eve kapatıldığını tespit ederek, polis ekipleriyle ortak operasyon düzenlediler.

Operasyonda genç kadın kurtarıldı, kardeşler evde ve kent merkezinde yakalandılar. Şarkıcı genç kadın, kaçırıldıktan sonra bir süre alıkonulduğu evde zanlılardan Meclis D'nin kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü.

Sorgularının tamamlanmasının ardından, Veysi ve Servet D. kaçırma, bıçakla yaralama ve darp, Meclis D. de ayrıca tecavüz suçlamasıyla sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Öte yandan, bıçakla yaralanan Ekrem S, tedavisinden sonra taburcu edildi.