BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.517,76
HABER /  SPOR

Semihe Moskova kancası

Rusya, Türk futbolcular için astronomik paralar kazanabilecekleri büyük bir pazar haline geldi. Semih'e gelen teklif gözleri Rusya'ya çevirdi.

Abone ol

Akşam gazetesinin haberine göre, Ruslar özellikle de Moskova, Önder’le de yetinmeyecek gibi gözüküyor. Rus kulübü, Semih Şentürk ve Serdar Kulbilge’yi de renklerine katmaya hazırlanıyor.

GOL SIKINTISI ÇEKİYORLAR

FC Moskova yöneticileri, Semih’e yıllık iki milyon euro teklif etti. Semih’i ısrarla kadrolarına katmak isteyen Moskovalılar, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine de gelip, golcü futbolcuyu bir kez daha seyredecek.

Ruslar, Semih’le birlikte kaleci Serdar Kulbilge’yi de alıp götürmek istiyor. Rus liginde zor günler yaşayan FC Moskova 6 maçta hiç galibiyet alamadı. 3 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan Moskova sondan ikinci sırada yer alıyor ve gol sıkıntısı çekiyor. 6 maçta attığı 5 gol atarlarken, kalelerinde ise 10 gol gördüler. Bu yüzden iyi bir golcüye ve iyi bir kaleciye ihtiyaçları var.

BLOKHİN ÇOK İSTİYOR

FC Moskova Teknik Direktörü Oleg Blokhin, Şampiyonlar Ligi maçlarında izleyip beğendiği Semih’in mutlaka transfer edilmesini istiyor. Ukrayna Milli Takımı’nın eski teknik direktörü, gol yollarındaki sorunu Semih’le çözmenin hesaplarını yapıyor.