BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.506,02
HABER /  SPOR

Yiğidoların muhteşem dörtlüsü

Ligin flaş takımı Sivasspor şampiyonluğa koşuyor. Atılan 50 golün 36'sını bu dört futbolcu attı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in flaş takımlarından Sivasspor'un gol yollarındaki en önemli silahları olan Mehmet Yıldız, Muhammed Ali Kurtuluş, İvan Cvetkov ve Musa Aydın, attıkları gollerle takımlarını zirveye taşıdı.

Bu sezon ligde ''3 büyükler'' ile zirve mücadelesi veren Sivasspor'da, 31 maçta kaydedilen 50 golde (3'ü hükmen) 13 ayrı futbolcunun imzası bulunuyor.

Yiğidoların gözde dörtlüsü olan Mehmet, Muhammed, Cvetkov ve Musa, kırmızı-beyazlı ekibin kaydettiği 50 golün 36'sına imza attı. Bu dörtlü, attıkları gollerle Sivasspor'un zirveye çıkmasında büyük rol oynadı.

Sivasspor'da 13 golle takımının en golcü ismi olan ve gol krallığı yarışında iddialı olan Mehmet'i, 10 golle Muhammed, 7 golle Cvetkov ve 6 golle Musa takip ediyor.


DİĞER GOLCÜLER

Sivasspor'da, bu dörtlünün dışında gol atma sevinci yaşayan 9 futbolcu bulunuyor. İsrailli golcü Pini Felix Balili ve savunma oyuncusu Murat Sözgelmez, bu sezon 2'şer kez gol atma sevinci yaşadı.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo, orta saha oyuncuları İlhan Ummak, Abdurrahman Dereli, Sezer Badur, Uğur Yıldırım ve Türk statüsünde oynayan Azeri orta saha oyuncusu Ilgar Gurbanov da 1'er kez fileleri havalandırdı.