BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Semih Şentürk daha ne yapsın

Çoğu maçta yedek kalmasına rağmen, sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle, tutum ve davranışlarıyla büyük övgü alan Semih Şentürk, yine yaptı yapacağını.

Abone ol

Dün oynanan ve 3-2'lik mağlubieytle sona eren Bursaspor karşılaşmasında kaçırdığı gollerle taraftardan büyük tepki alan ve 70. dakikada yerini Semih'e bırakan Daniel Güiza'ya ilk terapi Semih Şentürk'ten geldi.

Dünkü maçta yedek kulübesinde göz yaşlarını tutamayan ve gece arabası yumruklanan Güiza, bugünkü idmana da moralsiz başladı. Fakat kaptan Semih Şentürk, Daniel Güiza'yı idman boyunca yalnız bırakmadı ve İspanyol golcüye büyük destek oldu.

Aslında Semih'i bu hareketinden dolayı büyüten; 27 yaşındaki golcünün, 2 senedir Güiza yüzünden yedek kulübesinde oturmasına rağmen, yine Güiza'nın yardımına ilk koşan isim olmasıydı. Semih Şentürk bu sezon ligde oynanan 22 maçın 17'sinde forma giydi ama 8 maçta sahaya ilk 11'de çıktı. Daniel Güiza ise 22 maçın 17'sinde forma giydi ve 14'ünde ilk 11'de sahaya çıktı.

2006-2008 yılları arasında 2 sene, performansından memnun kalınmayan Mateja Kezman'ın; 1 buçuk sezondur ise yine performansından memnun kalınmayan Daniel Güiza'nın yedeği olmasına rağmen, forma verildiği dakikalarda üzerine düşeni yapıp, golerini atan Semih'in, Güiza'ya karşı antrenmanda takındığı tavır ve onu tesellik etmesi büyük takdir gördü.