BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Semih Öztürk sevgilisi kimdir? Instagramındaki fotoğraf...

Survivor Semih Öztürk ve sevgilisi Kurretülayn Matur kimdir? Semih Öztürk Ütopya yarışması mastürbasyon görüntüleri ile rezilliği neydi?

Abone ol

Survivor gönüllüler takımındaki Semih Öztürk'ü izleyici Ütopya yarışmasından hatırlıyor. Fitneleri ile yarışmada meşhur olan Semih Öztürk Ütopya'nın kötü adamıydı. Peki Semih Öztürk ve sevgilisi kimdir instagram hesabındaki fotoğrafları.

Semih Öztürk Survivor adasından önce Tv8 kanalında yayınlanan Ütopya yarışmasında yer almıştı. Ütopya'da kendine sevgili yapan Semih Öztürk bir diğer yarışmacı Kurretülayn ile çıkmaya başlamıştı. Çift Ütopya'dan çıkınca evleneceklerini söylüyorlardı ancak şimdi kadar bu gerçekleşmedi.

SEMİH ÖZTÜRK VE SEVGİLİSİNİN MASTÜRBASYON SKANDALI NEYDİ?

Semih Öztürk ve sevgilisi Kurratülayn Ütopya evindeki mastürbasyon skandalı ile hatırlanıyorlar. Semih Öztürk sevgilisinin kucağındaki görüntüleri ile olay yaratmıştı. Semih Öztürk ile sevgilisi Kurretülayn'ın mastüsbasyon görüntüleri hayli tepki çekmişti.

SURVİVOR SEMİH KİMDİR NASIL BİRİDİR?

Ütopya'nın ardından Survivor gönüllüler takımıyla izleyici önüne çıkan Semih Öztürk tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya yarışmasındaki 'karıştırıcı' rolünü adada üstlenmiş görünüyor. Sürekli strateji hesapları yapması ile bilinen Semih Öztürk Survivor adasında da bunu devam ettiriyor. Ütopya'dan farklı olarak bu kez kendine Gizem Kerimoğlu dışında taraftar bulabilmiş değil.

Ütopya'da finale kadar kalan Semih Öztürk birinciliği ve büyük para ödülünü Tuncay'a kaptırmıştı.