BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı eski nişanlısıyla klip görüntüleri

Ceyda Kırıcı ile eski nişanlısı Umut Kaya'nın klip görüntüleri Kısmetse Olur evini karıştırdı. Umut Kaya kimdir ve Ceyda Kırıcı ile görüşüyor mu?

Abone ol

Ceyda Kırıcı 'nın eski nişanlısı Umut Kaya ile olan video klip görüntüleri Kısmetse Olur evini karıştırdı. Adnan Kızıltaş ile Ceyda Kırıcı arasında kriz çıkaran klip görüntüleri ikiliyi ayrılma noktasına getirdi. Peki Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısı Umuk Kaya kimdir klip görüntülerinde ne vardı?

Kısmetse Olur yarışmasının son bölümünde evin kumrusu Adnan Kızıltaş ve Ceyda Kırıcı kavgası var.

Adnan Kızıltaş flört ettiği Ceyda Kırıcı ile çok büyük bir kavgaya girdi. Sebep ise Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısı Umut Kaya ile olan görüntüleriydi.

CEYDA KIRICI ESKİ NİŞANLISI KLİP GÖRÜNTÜLERİ

Ceyda kırıcı eski nisanlisi umut kaya kimdir klip videosu goruntuleriCeyda Kırıcı'nın eski nişanlısı Umut Kaya ile video klip çektiği ortaya çıktı. İşte Ceyda Kırıcı'nın Umut Kaya ile çektiği o klip günler sonra Kısmetse Olur evinde kriz çıkardı.

Adnan Kızıltaş flört ettiği Ceyda Kırıcı'nın bu görüntülerini izleyince ailesine ne diyeceğini bilemediğini söyledi. Bu sözlerde büyük kavganın fitilini ateşledi.

UMUT KAYA KİMDİR?

Ceyda Kırıcı'nın Kısmetse Olur yarışmasına katılması ile ismi duyulur olan Umut Kaya 1981 doğumlu ve İzmirli.

Memur bir ailenin çocuğu olan Umut Kaya, ilk albümünü 2008 yılında piyasaya çıkarmış. Türkiye genelinde konserler veren Umut Kaya, dizilere müzik de yapıyor.

CEYDA KIRICI KİMDİR?

21 yaşındaki Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evinde Adnan Kızıltaş ile flört ediyor. peki Ceyda kırıcı kimdir?

İzmirlı olan Ceyda Kırıcı lise mezunu ve çalışmıyor. Boyu 1.70 olan Ceyda Kırıcı Koç burcundan.