BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Semih 1 santimle yırttı

Derbide Servet’in tekmesiyle hastanelik olan Semih ucuz atlattı.

Abone ol

Doktorlar golcü futbolcuya “Darbe 1 santim daha ileri gelmiş olsaydı çapraz bağların kopar ve en az 6 ay sahalardan uzak kalırdın” dedi

F.BAHÇE İLE G.Saray arasında kupada oynanan derbi mücadelesinde, rakip takımın stoperi Servet Çetin’in sert darbesiyle sakatlanan ve acılar içinde yere yığılan Semih Şentürk’ün, ’bir santimlik bir açıyla 6 ay futbol sahalarından uzak kalmaktan’ son anda kurtulduğu ortaya çıktı. Sakatlandıktan sonra hemen sedyeyle soyunma odasına götürülen Semih’e ilk müdahale soyunma odasında yapıldı. Kulüp doktorları, golcü futbolcunun aldığı sert darbe nedeniyle ’kilitlenen’ sağ dizini açtılar.

GERGİN DAKİKALAR

ARDINDAN MR çekilmek üzere Acıbadem Hastanesi’ne götürülen Semih, büyük bir endişe yaşıyordu. MR sonrası inceleme yapan doktorlar, kemikte ciddi oranda büyük bir ödem oluştuğunu, ancak bu sakatlığı ’ucuz atlattığını’ söylediler. Doktorlar, konsültasyon sonrası Semih ile yaptıkları konuşmada “Eğer aldığın darbe bir santim daha ileri gitmiş olsaydı, çapraz bağların kopardı ve en az 6 oynayamayabilirdin. Ama şansına o kadar olmamış. Kaleci Serdar’ın yaşadığını durumu sen de yaşayabilirdin” dediler. Durumunu öğreninceye dek stres yaşayan Semih’in de, bu haber sonrası yüzü güldü, keyfi kısmen de olsa yerine geldi.