BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.430,35
HABER /  SPOR

Higuainden Sağlam rest

Higuain, Beşiktaş defterini açmamak üzere kapattı. Sebebi de Ertuğrul Sağlam...

Abone ol

Beşiktaş'ın, Meksika'nın America takımına kiraladığı Federico Higuain, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam hakkında çok ağır konuştu.

Yeni formasıyla basına tanıtılırken, siyah-beyazlılarda bulunduğu günleri anlatan Arjantinli futbolcu, Beşiktaş'ta başarılı olamamasındaki en büyük etkenin Sağlam olduğunu vurguladı.

Ertuğrul hocanın kendisini hiçbir zaman sevmediğini ifade eden Higuain, geldiği günden beri Sağlam'dan üvey evlat muamelesi gördüğünü belirtti. Beşiktaş'a büyük ümitlerle gelmesine rağmen sürekli 90 dakika oynayamamanın sıkıntısını yaşadığını, bunun tek sorumlusunun Ertuğrul Sağlam olduğunu söyleyen Higuain, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Dışlanarak kazanılmaz'

"Ertuğrul hocanın kafasındaki sistemde bana yer olmamasına rağmen neden transfer ettiğini anlayamadım. Bırakın ilk 11'de oynamayı, son bir aydır takımla antrenmana bile çıkarmıyordu. Bir oyuncu takımdan dışlanarak kazanılmaz."

Meksika'ya gelmekten çok mutlu olduğunun altını çizen Arjantinli futbolcu, kiralık gelmesine rağmen asla tekrar Beşiktaş'a dönmeyi düşünmediğini, en azından Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın başında olduğu sürece o takımda forma giymeyeceğini vurguladı.

Higuain son olarak 23 yaşında olduğunu, Türkiye'de hiç kimseye kırgın olmadığını ancak Türkiye defterini bir daha açmamak için yola çıktığını söylerine ekledi.