BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

Selektör cinayeti

Trafikte selektör yapma nedeniyle çıkan kavgada bıçakla yaralanan bir kişi hayatını kaybetti

Abone ol

Pazar günü Antalya Çevre yolu Karahüyük Mahallesi civarında seyreden iki otomobildeki kişiler arasında selektör yapma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma, otomobillerdekiler ve olay yerine motosikletle gelen 2 kişinin daha katılmasıyla büyüdü. Çıkan kavgada H.Ç'nin (17), üzerindeki bıçakla karşı gruptaki Mehmet Belli'yi (23) yaraladığı öne sürüldü. Ağır yaralanan Mehmet Belli, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı, zanlılar ise olay yerinden kaçtı. Bir gün yoğun bakımda kalan Belli, bugün hayatını kaybetti.

KIRILAN FAR VE ETİKET İPUCU OLDU

Cinayet olayının aydınlatılması ve katil zanlılarının yakalanması için harekete geçen Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede yere atılmış üzerinde etiket bulunan alışveriş poşeti ile kaçarken refüje çarpması sonucu motosikletin kırılan farını buldu.

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Poşet üzerindeki etiketten yola çıkan polis, zanlıların alışveriş yaptığı market ve çevresinde çalışma yaptı. Polis, burada alışveriş yapan zanlılarla ilgili istihbarat çalışması yaparak kimliklerini belirledi. Olaya karışan motosikleti de bulan polis, olay yerinde bulunan kırık farın da el konulan motosiklete ait olduğunu belirledi.

SEKİZ KİŞİ YAKALANDI

Ele geçirilen deliller ışığında harekete geçen polis ekipleri, motosikletin bulunduğu Sedirler Mahallesi'nde oturan ve olaya karıştığı tahmin edilen 8 kişiyi takibe aldı. Akşam saatlerinde 3 ayrı eve düzenlenen baskınla, Şamil E. (19), Kemal T. (30), Mükerrem E. (20), Ahmet Ö. (20), H.Ç. (17), U.K. (17), A.E. (17) ve M.B. (17) yakalandı.

Gözaltına alınan kişilerden, Şamil E, Kemal T, Mükerrem E. ve Ahmet Ö. Konya Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorgunun ardından sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne sevk edildi. H.Ç, U.K, A.E. ve M.B. yaşı küçük olduğu için Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Öldürülen Mehmet Belli'nin kamyon kasası imalatı yapan bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenildi.