BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Selahattin Duman oldu

İki köşe yazarı. İkisi de ayrı filmlerde oynadılar. Kıskançlık krizine girdiler ve birbirlerini acımasızca eleştirdiler.

Abone ol

İki ayrı filmde rol alan Sabah ve Vatan yazarı birbirlerinin rollerini karaladılar. Hıncal Uluç, "Bir İhtimal Daha Var", Selahattin Duman "Romantik" adlı filmde kısa süreli rol aldılar.

Kavga da burada başladı. Duman, Hıncal Uluç'un rolünü eleştirirken kullandığı sözler Uluç'u çıldırttı. Uluç'a göre Duman, kıskançlıktan çatladı ve Peki Uluç'u böylesine kızdıran cümle neydi? İşte o eleştiri:

Özellikle Bay Hıncal Uluç, on beş saniyelik rolün sevinciyle, önünde darı kavurup, kıçıyla harman savururken.."

Uluç, Duman'ın hased ve öfke içinde olduğunu iddia etti. Yönetmen Sinan Çetin'in Duman'ın rol aldığı sahneleri kesmesini haklı bulduğunu şu sözlerle ifade etti:

"Yahu filme koymak zorunda kaldığı sahnelere bakınca, ötekileri niye çöpe attığını tahmin etmek zor değil.. Ne yapsın ki, Sinan"

Uluç'un öfkesi bununla sınırlı değil tabii ki. Yazar kendisini eleştiren Dumman'ın bilmediği kelimeleri kullandığını iddia etti.

"Laflar aynen onun lafları, kusura kalmayın.. Kalmayın da..
"Kıçıyla harman savurmaktan" kastını anladık.. Köy çocuğuyuz, Harman yelle savrulur biliriz..
Ama ayıp değil ya, "Önünde darı kavurmak"tan maksut nedir, çıkaramadık. Mısıra Egeliler "Darı" der.. Selahattin sallamadıysa, bir Ege deyişi olmalı.. Ama ne?.
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp diye soruyoruz işte!.."