BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Seks makinası değilim

Hande Ataizi, "bol seks, bol seyahat" sözlerine açıklık getirdi. İşte Ataizi'nin hayat anlayışı;

Abone ol

Son dönemlerde hem özel hayatı hem de yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Hande Ataizi çok dertli. Ataizi "Bu camiadaki insanlara bakınca birçoğu evli, birçoğu hamile... Ben tek başımayım. O yüzden de her skandal benim başıma patlıyor" diyor.

Bir televizyon programındaki "Ölümlü dünya... Bugün varız yarın yokuz. Benim yaşam felsefem bol bol seyahat etmek, bol bol seks yapmak. Gerisi boş" lafını söylemediğini ifade eden Ataizi, röportajının çarpıtılarak verildiğini anlatıyor.

Hep yanlış anlaşıldığını düşünen ve bunu da açık sözlü oluşuna bağlayan ünlü oyuncu, "Türkiye genelinde olduğu gibi, gece hayatında da aslında haremlik- selamlık bir hayat tarzı benimseniyor. Ama ben bu düzene boyun eğmeyeceğim. Birileri böyle düşünüyor diye erkek arkadaşlarımla görüşmeyecek ya da onları silecek değilim" diyor.

"Ben ruh hastası değilim" diyen sanatçı, "Hiçbir zaman hayatımın ilk ve tek anlamı seks olmadı. Hiçbir zaman da bu konuda konuşmadım... Ağzımdan bugüne kadar seks kelimesi bile çıkmamıştır. Ülkemizde kadın-erkek arkadaşlığının kabul edilmesi gerektiğini anlatmaya çalıştığım bir röportajdı. Seksi herkesin önemsediği kadar önemsiyorum. Ne fazla, ne az... Ama sonuçta bir seks makinesi değilim. Her akşam biriyle olayım diye bir derdim yok" dedi.




(DEĞER ÖZERGÜN -Günaydın)