BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

100 kontöre kendilerini satıyorlar

CHP lideri Baykal'ın bir öğretmenin yolladığı mektupta yazılanlar hepimizi utandırdı.

Abone ol

Toplumda ahlaki çöküş yaşanıyor. Tecavüz, fuhuş ve taciz haberleri ile dolu gazete sayfaları herkesi şoke ediyor. Buna en çarpıcı örnek te CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bir öğretmenin kendisine yolladığı mektup oldu. Mektupta gençliğin içinde bulunduğu durum anlatılıyor; genç kızların "100 kontör karşılığı erkeklerle beraber olduğu" söyleniyordu.

Evet yanlış duymadınız genç kızların fiyatı 100 kontöre kadar düştü. İbretlik mektubu köşesinde gündeme getiren Sabah Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya göre bunu tek bir nedeni var. Altaylı, faturayı medyaya kesti. On göre genç kızların karşılığı erkeklerle beraber olmasından en büyük etken iğrenç mağazin prgramları.. Altaylı gençlere gösterilen hayat tarzlarının genç beyinleri özendirdiğini şu sözlerle dile getirdi:

"Bu programlar, olmayan bir hayat tarzını yıllardır pompalayıp duruyor. Hiçbir defileye çıkmadan manken olmuş genç kızların altında yüz binlerce avroluk cipler, şık giysiler, lüks semtlerde evler. Uzaktan bakınca "keyifli" görünen bir hayat. Altında yatan, bu kızların sonları ekranlara yansıtılmıyor. Bu programların özendirici etkisi müthiş. Ama RTÜK yarışma programları ile eğlence programları ile yıllardır uğraşıyor fakat her nedense magazin programlarına diş geçiremiyor. Sonunda da berbat gerçek ortaya çıkıyor: Yüz kontöre satılan genç bedenler. "