BIST 10.187
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.406,07
HABER /  GÜNCEL

Sekreterini okşadı iddiası

Güzelbahçe ilçesinde kaymakamlık yapan daha sonra emekliye ayrılan kaymakam hakkında taciz davası açıldı.

Abone ol

İzmir’de geçen yıl Güzelbahçe İlçesi’nde kaymakamlık yapan, daha sonra emekliye ayrılan Z.A.M.Y’nin iki sekreterine cinsel taciz ve saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

İzmir 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, Arzu Bayram tanık olarak dinlendi. Bayram, "Ö.T. ve F.E. arkadaşımdır. Aynı binada çalışıyorduk. Ö.T. toplantı salonunda ağlıyordu. Önce nedenini söylemek istemedi.

Daha sonra kaymakamın başı ağrıdığı için kendisini içeri çağırıp, başını ovdurduğunu, bu sırada eliyle bacaklarına dokunduğunu anlattı. Olaydan sonra kaymakam da Ö.T. de izne ayrıldı. Ö.T. izindeyken, bir yazıyla kendisinin Vakfın ildeki merkezinde görevlendirildiği bildirildi. Bir gün karşılaştığımızda kaymakamın kendisine cep telefonundan cinsel içerikli mesajlar da gönderdiğini söyledi" diye konuştu.

Duruşma, kaymakam Y.’nin talimatla ifadesinin alınması ve duruşmaya gelmeyen Ö.T. ve F.E. ile diğer tanıkların bir sonraki duruşmaya polis zoruyla getirilmelerine karar verilerek, ertelendi. (Hürriyet)