BIST 10.191
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.400,74
HABER /  SPOR

Fenerbahçe turdan umutlu

Fenerbahçeli futbolcular, Sevilla ile deplasmanda yapacakları rövanş maçı için iddialı konuştu. İşte o açıklamalar;

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcular, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda, 4 Mart'ta Sevilla ile deplasmanda yapacakları rövanş maçında, tura daha yakın taraf olduklarını söylediler.

SELÇUK: TAKIMIMIZ ÇEYREK FİNALE YAKIŞIR
    
Sevilla maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolulardan Selçuk, rakip sahada da gol atarak turu geçeceklerine inandığını belirterek, ''Çeyrek finale yakışan bir takımımız var. Sevilla, orada yenemeyeceğimiz bir ekip değil. İyi bir takım, ama biz de iyi bir takımız. Eğer Sevilla'yı geçersek, geriye kalan 3 turu da geçince kupa gelir. Neden olmasın, çok büyük bir başarı olur. Hedeflerimizi tek tek belirliyoruz. Öncelikli olan bu tur'' diye konuştu.

UĞUR: BİZDEN ÜSTÜN DEĞİLLERMİŞ

Fenerbahçe'nin Kezman ile bulduğu ilk golün asistini yapan Uğur, Sevilla'nın, Fenerbahçe'den çok üstün bir ekip olmadığının görüldüğünü ifade ederek, ''Deplasmanda iyi bir sonuç alarak turu geçeceğimize inanıyoruz. Türk halkı bize inansın, dualarını eksik etmesin, biz de onları sevindirelim'' dedi.

VOLKAN: BİZ TURA DAHA YAKINIZ

Güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini kaydeden kaleci Volkan da ''İnşallah, orada iyi bir sonuç alıp turu geçeceğiz. Sevilla iyi bir takım, ama tura daha yakın olan biziz'' açıklamasını yaptı.

KEZMAN: RÖVANŞ ZOR OLACAK

Sarı-lacivertlilerin ilk golünü kaydeden Sırp futbolcu Kezman, özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu etkili performansı bu maçta da gol atarak sürdürdüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Kezman, Sevilla maçının 5 golle üst düzey bir mücadeleye sahne olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
    
''Bu skor, iyi bir avantaj. Tabii ki rövanş çok zor olacak. Sevilla kaliteli bir ekip, ancak savunmalarında zaafları olduğunu bugün de gördük. Deplasmandaki maçta oyunun başında bir gol atıp, onları daha da zor duruma sokarak sonucu lehimize çevirmeye çalışmalıyız.''

LUGANO: SEVİLLA TEMKİNLİ OLACAK
    
Fenerbahçe'nin gollerinden birine imza atan Lugano ise 3-2'lik galibiyetle iyi bir avantaj elde ettiklerini belirterek, ''Kazanmak, her zaman iyidir. Bundan sonra Sevilla daha temkinli oynayacak'' dedi.