BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Şehrin yeni gözdesi

Yeni Mitsubishi Colt, şehir hayatının dinamizmine çok iyi ayak uydurabilen bir araç.

Abone ol

ADVERTORIAL-Yeni Mitsubishi Colt, şehir hayatının dinamizmine çok iyi ayak uydurabilen bir araç. Dikkat çekici tasarımı ve kompakt boyutlarıyla tam şehir hayatına göre.

Bununla birlikte, çabuk atağa geçebilen 1.3 litre MIVEC DOHC motoru ve güçlü yol tutuşu ile şehirden uzaklaşmak isteyenlere de keyifli bir yolculuk sunuyor. Yeni Colt’un 5 ileri manuel ve 6 ileri Allshift şanzıman olmak üzere iki farklı şanzıman seçeneği bulunuyor.

Geniş iç hacme sahip olan Yeni Colt, aynı zamanda çok da konforlu. Beş yetişkinin seyahat edebileceği ideal baş ve diz mesafesine sahip. Dijital bilgi ekranından iPod/MP3 çalar desteğine, vites değiştirme göstergesinden hız sabitlemeye (cruise control) kadar sürücülerin olmazsa olmazı birçok özelliği de üzerinde barındıran Yeni Colt uzun yolculuklarda da iyi bir yol arkadaşı.

EBD destekli ABS sistemi sayesinde sizi kazalardan korumaya yardımcı olan Yeni Mitsubishi Colt, olası darbelere karşı güçlendirilmiş gövde sistemi RISE teknolojisiyle üretilmiş. Ön ve yan hava yastıkları ise sürücü ve yolcuları mükemmel koruyor.

Yeni Colt’un katlanabilen koltuk sistemi ve hareket edebilen bagaj zemini sayesinde yolculuğa çıkarken hiçbir şeyi geride bırakmak zorunda değilsiniz.

Performansı, konforu ve fonksiyonel özellikleriyle şehrin yeni gözdesi olacak Yeni Mitsubishi Colt’u yakından tanımak isteyenler, Temsa Global yetkili satıcılarına uğrayabilir, 30.600 TL’den başlayan çok özel fiyatlarla Yeni Colt’a sahip olabilirler.

Detaylı bilgi için tıklayın