BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Hangi kadın onun yerinde olmak ister?

22 yıllık kocası sevgilisiyle birlikte boğazdan atlayarak intihar etti. Talihsiz kadın kocasının cenazesinde bitkindi...

Abone ol

Sevgilisi Sariye Küp ile Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan Cemalettin Sakarya'nın cenazesinde dram vardı. Sakarya'nın 22 yıllık hayat arkadaşı Sibel Erarslan 'Mutluluğu için ayrılmaya razıydım' dedi

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nden sevgilisi Sariye Küp ile atlayarak intihar eden Cemalettin Sakarya'nın cenazesi dün toprağa verildi. Törende bir kadının dramı vardı. Sakarya'nın 20 yıllık hayat arkadaşı Sibel Erarslan. Sevdiği adam, sevgilisiyle intihar etmişti. Cenaze töreni boyunca sürekli ağlayan ve yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen Eraslan, 'Beni de onun yanına gömün. Onun yanına yatırın' diyerek ağıt yaktı.

4 AY ÖNCE ÖĞRENMİŞ
Eraslan, birlikte yaşadığı Sakarya'nın, Sariye Küp ile ilişkisi olduğunu 4 ay önce öğrendiğini belirterek, 'O benim hayat arkadaşımdı. Mutluluğu için ayrılmaya da razıydım. Bir süredir görüşmüyorduk' dedi. Sakarya'nın cenazesi Altınşehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ÖNCE KÜP ATLADI
Sakarya'nın yakınları çiftin köprüden el ele tutuşarak atlamadıklarını belirterek, 'Otomobille köprüde durduktan sonra bir müddet otomobilin içinde konuşmuşlar. Daha sonra Sariye Küp köprünün korkuluklarına çıkarak kendisini şağıya bırakmış. Cemalettin ise Sariye'nin ardından köprüden atlamış. Neden atladığını kimse bilmiyor' diye konuştu.

HUZURSUZ OLDU
Sariye Küp'ün cenazesi ise memleketi Kayseri'ye gönderildi. Küp'ün eski ev arkadaşı, '1.5 yıldır Sakarya ile ilişkisi vardı. Ancak Sibel Erarslan'dan 4 ay önce haberdar oldu. Başkasının mutluluğunu bozduğu için huzursuzdu. 3 ay önce Sibel'le konuştuğunu biliyorum. Ancak, Sibel kendisinin Cemalettin'den ayrılmaya hazır olduğunu söylemiş' dedi.

İNTİHARDAN ÖNCE BOĞAZ'DA YEMEK
Sariye Küp'ün bir şirkette sekreter olarak çalıştığı ancak 3 aydır işsiz olduğu ve maddi sıkıntı yaşadığını da anlatan arkadaşı, 'Motosiklet tutkunuydu. Hayali bir motosiklet sahibi olmaktı. Olay günü alkol almışlardı ve akşam da Boğaz'da bir yere yemeğe gideceklerini söylemişti. İntihar etmesi için bir neden yoktu. Alkolün etkisiyle böyle bir şey yapmış olabilir. Çünkü Sariye çok duygusal bir insandı' dedi.