BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Youladan Çalımbaya şok sözler

Eskişehirspor Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Souleymane Youla zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Abone ol

Kadro dışı kaldıktan sonra apar topar Eskişehir’i terk eden Youla, Fransa’ya gitti. Gineli oyuncu konu ile ilgili hurriyet.com.tr’ye konuştu.

Youla şunları söyledi: “Rıza Çalımbay hoca tam bir 'sahtekar'. Bir daha kesinlikle o adamla çalışmam. Yönetim de onun gibi. Rıza hocayla konuşuyorsun başka şey söylüyor, yönetim ile konuşuyorsun başka şey söylüyor. Hepsi benim arkamdan konuşuyor. 2 gün önce çok önemli maç vardı. Ben ona da katıldım ve çok iyi oynadım. Beni 2 ay sakat şekilde oynattılar.

BAŞKAN DEĞİL YALAN RÜZGARI

Kulüp Başkanı Halil Ünal, başkan değil tam bir ‘yalancı’. Rıza Çalımbay sürekli başkanın arkasından konuşuyor. Bana ‘Onlar yönetici falan değiller, onların hepsi yalancı. Sen onları boşver bana inan’ dedi ama en ufak bir şeyde kendisini kurtarmak için bu yola başvurdu.


TÜRKİYE’DEN TEKLİF VAR

Rıza Çalımbay o kulüpteyken ben asla bir daha oraya dönmem. Ancak Türkiye’ye dönebilirim. Türkiye Ligi’nden büyük bir takımdan ciddi bir teklif var. Hangi takım olduğunu şimdi söylemeyeceğim ama ilerleyen günlerde kesinleşecek.


DEFOL BURADAN

Gineli oyuncu, Süper Lig'in 10. haftasında oyanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı maçtan önce de Rıza Çalımbay ile tartıştıklarını kendisine 'defol buradan sana ihtiyacım yok' dediğini söyledi. Youla sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş maçı öncesin bana bunları söylüyor sonra da Antalyaspor maçından öncede bana diyor ki 'sana ihtiyacım var'. O büyük maçta bana ihtiyacı yoktu da bu maçta mı bana ihitiyacı var? Ben hiçbir şey anlayamadım".