BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Şehit babasının acı sorusu

Terör bir yuvaya daha ateş düşürdü. Onun iki oğlu da askerdeydi. Şehit haberini duyunca yıkıldı. Komutana en acı soruyu sordu...

Abone ol

Bitlis’in Hizan İlçesi'nde Hizan’da mayına basarak şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Aygün Bulut’un, Kars’ın Arpaçay İlçesi'ne bağlı Polat Köyü'nde yaşayan ailesinin evine ateş düştü.

HANGİ OĞLUM ŞEHİT OLDU?

Arpaçay’a 8 kilometre uzaktaki Polat Köyü'nde oturan Bulut ailesine acı haberi köye ambulans ve doktorlar eşliğinde giden jandarma subayı verdi. Küçük oğlu Doğukan Bulut’un da Ankara’da askerlik yaptığını belirtenn 5 çocuk babası Tacir Bulut (56), Jandarma Subayı ile görevlileri karşısında görence “Hangi oğlum şehit oldu. Yalvarırım söyleyin” diye feryat etti.

ACIMIZ BÜYÜK AMA VATAN SAĞOLSUN 

Aygün Bulut’un bir hafta önce kısa süreli izine geldiğini anlatan Tacir Bulut, “Bu arada da kızımı nişanladık. Aygün, bir süre sonra eşini ve çocuklarını Tatvan’a götürecekti. Başka askerler şehit olunca çok üzülüyordum. Şimdi de oğlum şehit oldu. Acımız büyük ama vatan sağ olsun” diye konuştu.

KOMUTANIMI GERİ VERİN!

Şehit Uzman Çavuş Aygün Bulut’un eşi Hatice Bulut (28) ve annesi Nişan Bulut da, ‘Komutanımı geri verin’ diyerek ağıt yaktı. İğne ve ilaçla sakinleştirilmeye çalışılan şehit eşi Hatice Bulut, 2 aylık bebeği Tuğçe Yaren, Aslıhan (4) ve Hilal’e (5) sarılarak agözyaşı döktü.

Öte yandan Uzman Çavuş Bulut’un şehit olduğunun haberini öğrenen Arpaçay ile Polat Köyü arasında kalan tüm yerleşim birimlerinde evlere Türk bayrağı asıldı. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Aygün Bulut, bugün saat 16.30’da Arpaçay'da düzenlenecek törenin ardından Polat Köyü!nde toprağa verilecek.