BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.384,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şehit ailelerine ve engellilere iş imkanı

Şehit aileleri ve engelli vatandaşlara iş istihdamı sağlamak amacıyla, Esenyurt Belediyesi ve Nokta İnşaat ve Gıda Şirketi tarafından satış yapabilecekleri simit araçları dağıtıldı.

Abone ol

Dün Cumhuriyet meydanında törenle dağıtılan simit araçlarını alan, 20 engelli ve şehit yakınları teşekkürlerini dile getirdiler.

Maaşlı ve sigortalı çalışacaklar

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun destekleriyle, aş değil iş sahibi yapma proje kapsamında, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda 20 seyyar simit aracı sahiplerine teslim edildi. Esenyurt ilçesinde belirli noktalarda satış yapacak olan şehit yakınları ve engelliler, Nokta İnşaat ve Gıda Şirketine bağlı, maaşlı ve sigortalı olarak çalışacaklar.

Dağıtım törenine katılan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu "Engelli vatandaşlarımıza ve şehit ailelerimize istihdam sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Şuan 20 araçla başladık, ancak bu sayı giderek artacaktır" diyerek, araçların hayırlı olmasını temenni ederken, bol kazanç dileklerinde bulundu. Belirli otobüs duraklarında vergiye tabi olarak çalışacak simit aracı sahipleri Necmi Kadıoğlu'na teşekkür etti.