BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şehir magandaları iş başında!

Giresun’un Görele ilçesinde belediye tarafından dikilen çok sayıda fidan, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gövdelerinden kırılarak zarar verildi.

Abone ol

28 Nisan 2010 tarihinde Görele Belediyesi tarafından, Karadeniz Sahil Yolu kaldırımına dikilen yaklaşık 80 adet palmiye fidanlarının kırılmasının ardından yine Görele Belediyesi tarafından aşılı olarak yaklaşık 50 adet Hastane ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu arasına dikilen fidanın gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı.

Ağaçlar tek tek gövdelerinden kırılarak tahrip edildi. Polis ve zabıta ekipleri olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.

Görele Devlet Hastanesi ile Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu arasındaki caddedeki fidanların kırılmasına vatandaşlar tepki gösterirken, Görele Belediyesi’nden yapılan açıklamada "Fidanlara yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, bu vicdansızlığı yapanları halkımızın taktirine bırakıyoruz. Fidanlara yapılan saldırılar bizleri Görele ilçesine yapacağımız hizmetlerden alıkoymayıp, daha da kararlı bir şekilde devam etmemizi sağlayacaktır" ifadelerine yer verildi.