BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GOP'ta halk buluşmaları sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin, yeni bir uygulamayla düzenlediği Halk Buluşmaları dün de Barbaros Hayrettin Paşa ve Hürriyet Mahalleleri ile sürdü.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol; Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında‘’eğitim, sağlık ve temizlik hizmetlerinden de ödün vermeyiz’’

Kentsel, Kurumsal ve Kültürel Dönüşüm olarak adlandırdıkları 3K’nın çağdaş belediyecilik alanında en önemli strateji olduğunu belirterek, ’’Personel politikamızı bile hizmet odaklı planlıyoruz. Bütçemizin en önemli kalemleri vatandaşlarımızın önceliklerine göre planlanıyor’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol göreve geldiği günden bu yana ilçede yapılan çalışmaları özetlediği ve gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdiği ‘’Halk buluşmaları’’ adlı toplantılarını sürdürüyor. Barbaros ‘taki Dügün salonunda dün düzenlenen toplantıya Barbaros Hayrettin Paşa ve Hürriyet Mahallerinde oturan çok sayıda vatandaş ile Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş katıldı.. Toplantının açış konuşmasını yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol , göreve geldiklerinden bu yana yapılan hizmetleri özetlerken yeni projeleri hakkında detaylı bilgi sundu. Dr. Erhan Erol, Barbaros’ta 5 olan park sayısını 8’e çıkardıklarını yeni 3 anaokulu açtıklarını alt yapı çalışmalarını ihtiyaç doğrultusunda aralıksız sürdürdüklerini vurgulayarak özetle şunları söyledi,’’ Mahallemize kısa sürede iki yeni sağlık ocağı daha kazandıracağız. Temizlik hizmetlerindeki vatandaş memnuniyeti daha da arttırılacak. Hürriyet Mahallemizde de belediyeciliğin her alanında önemli hizmetler gerçekleştirildi. ‘’

Başkan Yardımcıları ve Bölüm Müdürlerinin tam kadro katıldığı toplantıda vatandaşlara ayrıca sorunlarını direk başkana iletilmesi için birer iletişim formu dağıtıldı. Vatandaşlar beklentilerini bu formlara ad ve adreslerini vererek ilettiler. Belediye yetkilileri bu formların müdürlükler bazında değerlendirildikten sonra yanıtlarının vatandaşlara iletileceğini belirttiler.