BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.510,54
HABER /  MAGAZİN

Seda İBOya kükredi!

Seda Sayan İbrahim Tatlıses'e çok sert çıktı. Seda Sayan'ı kızdıran şey ise kızların çok küçük evlendirilmesiydi.

Abone ol

Kanal D'de Sabahların Sultanı programını yapan ayrıca Star TV'de yayınlanan Fedai dizisinin çekimlerinde bir hayli zaman harcayan Seda Sayan, bir de yarışma programında jüri üyeliğine başladı.

Star'da yayınlanan Hayalin İçin Söyle yarışmasında Seda Sayan, hem İbrahim Tatlıses'e hem de stüdyodaki seyircilere çıkıştı.

14 YAŞINDA KIZ EVLENİR Mİ?

Seda'yı kızdıran durum Doğu'da erken yaşlarda çocukların evlendirilmesiydi. 14 yaşında evlendirilen bir gencin hikayesinden sonra Sayan, "Neden 14 yaşında evlendin?" diyerek yarışmacıya hesap soran bir ifadeyle çıkıştı. Araya giren İbrahim Tatlıses, "Bizim Doğu'da başkası gelip kıza talip olmasın, istemesin diye erkek başgöz edilir" açıklamasını yaptı.

Seda Sayan ise bu duruma isyan ederek, "Bırakın bu düzen değişsin artık" diyerek İbo'ya sert çıktı. İkili arasında sert bir tartışma yaşandı. İşte o andan diyaloglar:

İbrahim Tatlıses: Değişmez abiciğim, senin gibi milyon tane gelse gene değişmez.

SEN 14 YAŞINDA KIRIŞTIRIYORDUN

Seda Sayan: (seyirciler alkışlıyor) Yok yanlış yani... Hayır hayır hayır. Bunun alkışlanacak yanı yok, neyi alkışlıyorsunuz? Ne anladınız da alkışlıyorsunuz? Yapmayın hayır. 14 yaşındaki bir çocuğu evlendiremezsiniz.

İbrahim Tatlıses: Niye sen 14 yaşında kırıştırıyorsun.

Seda Sayan: Hayır lütfen hayır... Sakın haa..

İbrahim Tatlıses: Allah Allah...

Seda Sayan: Hiç güzel birşey değil, alkışınız da hoş değil. Kınıyorum sizi de. 14 yaşında daha bir çocuk. Sokakta oynayan bir çocuğu evlendiremezsiniz.

ABACI'DAN İLGİNÇ YORUM

Muazzez Abacı'nın tüm bu tartışmalardan sonraki şu yorumu ise oldukça ilginç idi: "14 yaşındaki bir çocuk gerdeğe nasıl girecek ayol, yatağına işer. Türkan Şoray'ın öyle bir filmi yok mu arkadaşlar?"

Sunucu Cenk Eren ise Abacı'nın bu yorumundan sonra RTÜK'e dikkat etmek durumunda olduklarını hatırlattı.

Kaynak: Televizyon Gazetesi