BIST 10.296
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.406,10
HABER /  GÜNCEL

Satmıyor müslüman yapıyorum

Kadın satmaktan tutuklu adamın ilginç ifadesi de onu kurtarmadı.

Abone ol

Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi ekipleri tarafından 3 ay önce 4 eve eş zamanlı yapılan fuhuş operasyonunda yakalanan ve tutuklanarak cezaevine konulan ve Samsun 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Köksal Doğan, yaptığı savunmasında iddiaları kabul etmedi.

MÜSLÜMAN YAPMAYA UĞRAŞIYORUM

Doğan, “7- 8 yıl önce bu işi yapıyordum. Ancak bıraktım. 2 çocuğum var. İkisi de okuyor. Benim eşim yabancı uyruklu. Bu kadınlar eşime misafirliğe gelen insanlar. 4 yıldır ben bu insanları müslüman yapmak için uğraşıyorum. Eşimi Türk vatandaşı yapamadım. Ben bu kadınları fuhuşa zorladıysam Allah benim canımı alsın'' diye yalvararak tahliyesini istedi. Ancak duruşmada dinlenen tanıklar, Köksal Doğan’dan cinsel ilişkiye girmek için istedikleri zaman yabancı uyruklu kadın aldıklarını ve bunun karşılığında kadına para verdiklerini belirterek, “Kadınlar da aldıkları paranın yarısını Köksal’a verdiklerini söylemişti'' diye ifade verdi.

Mahkeme, sınırdışı edilen yabancı uyruklu kadınların dinlenmesi için duruşmayı ertelerken, Doğan’ın tahliye talebini kabul etmedi.