BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  GÜNCEL

Satırlı yol verme kavgası!

İstanbul'da bir otomobil sürücüsü ile kamyon sürücüsü arasında yol verme yüzünden çıkan kavgada satırlar konuştu.

Abone ol

Eyüp'te piknikten dönene otomobil sürücüsü ile kamyon sürücüsü arasında yol verme yüzünden çıkan kavgada satırlar konuştu.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saatlerinde Eyüp Hasdal Kavşağı Tem Otoyolu'na çıkışta meydana geldi. Kemerburgaz'da arkadaşlarıyla piknik yapan Zafer Tanju (20) kullandığı 34 FK 2564 plakalı otomobil ile Hasdal Kavşağı'ndan TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametine çıkmak isterken, hafriyat taşıyan bir kamyon kendisine yol vermedi.

SATIRLA SALDIRDI

Bunun üzerine korna çalarak kamyonu durduran Tanju, kamyon sürücüsü ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce, kamyon sürücüsü satırla Tanju'ya saldırarak boğaz ve kolundan yaraladı. Saldırgan sürücü, daha sonra ise 34 UNF 58 plakalı kamyonuna binerek olay yerinden kaçtı.

YARASI DERİN DEĞİL

Olaya tanık olan vatandaşlar ambulansa ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri satır darbesiyle yaralanan genci Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi edilen Tanju, yarasının derin olmaması nedeniyle kısa sürede taburcu edildi.