BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  GÜNCEL

Şarkıcı Atilla Taş cezaevine gönderildi

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan çarptırıldığı 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasının infazı için gözaltına alındı. Taş, cezasının onanması ile Metris Cezaevine gönderildi.

Abone ol

FETÖ'yü öven, destekleyen mesaj ve açıklamaları nedeniyle uzun süre cezaevinde tutuklu kalan Atilla Taş, daha sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Taş, cezasının infazı için bugün tekrar gözaltına alındı. Gözaltına alınan Taş’ın Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine götürüldü.

FETÖ’nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme” suçundan çarptırıldığı 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası olan Taş, gözaltına alındıktan sonra İnfaz Bürosu'na götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından tutuklanan Taş cezaevine götürülmek üzere asansöre binerken kendisine soru soran gazetecilere ise "Yarın 10 Kasım Atamı saygıyla anıyorum" diye cevap verdi. Atilla Taş, Metris Cezaevi'ne gönderildi. İstinaf Mahkemesi, Atilla Taş'a yerel mahkemenin verdiği 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasını onamıştı.