BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.490,43
HABER /  GÜNCEL

Sapık, turisti mağarada kıstırdı!

Türkiye'ye gelen Çek turiste tecavüz etmek isteyen sapık iki güvenlik görevlisini de bıçakla yaraladı.

Abone ol

Polisin son anda müdahalesiyle kadın kurtarılırken, gözaltına alınmak istenen M.D., iki güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı.

Olay saat 04.00 sıralarında Kaleiçi Yat Limanı'nda meydana geldi. 'Hırsızlık, yağma, cinsel saldırı, hürriyetten alıkoyma' suçlarından kaydı olduğu belirtilen M.D., bir arkadaşıyla birlikte Kaleiçi'ndeki bir barda eğlendi.

ÇEK TURİSTİ TAKİP ETTİ

Sabaha karşı arkadaşından ayrılarak yürümeye başlayan M.D., Çek Cumhuriyeti'nden tatile gelen M.K.'yı pansiyonuna giderken gördü. M.D., sokakta bir süre takip ettiği ve alkollü olduğunu fark ettiği kadını, iddiaya göre kolundan tutarak sürükledi. M.K.'yı falez kayalıklarının olduğu bölgeye götüren M.D., kadını bir mağaraya soktu.

Durumu görenlerin 155'i araması üzerine olay yerine gelen polis, M.D.'yi M.K.'ya tecavüz girişiminde yakaladı.

ÜST ARAMASI YAPILIRKEN KAÇMAYA ÇALIŞTI 

Saldırganın elinden kurtarılan kadın ekip aracına bindirilirken, M.D. ise polislerin üst araması sırasında kaçmak istedi. Kaleiçi'ndeki özel güvenlik görevlileri ile polis, şüpheliyi bir süre kovaladı. Kaleiçi bölgesinden kaçmak üzereyken bir güvenlik görevlisi M.D'yi yakalayarak yere yatırdı.

Olay yerine gelen polis kelepçe takacağı sırada cebinden bıçağı çıkaran M.D., polis memuru A.İ. ile güvenlik görevlisi D.L.'yi yaraladı.

Bu sırada yerden kalkan M.D. kaçmayı sürdürdü. Duruma müdahale eden esnafa da taşla saldıran M.D., kısa süre sonra sonra olay yerine sevk edilen polislerce yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralı polis ile güvenlik görevlisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis yakalamadan önce kendisine bıçakla zarar veren M.D. ise hastanedeki tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.