BIST 9.716
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,73
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Bahçeli’den UEFA’ya eleştiri<br/>Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devl...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Bahçeli’den UEFA’ya eleştiri
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA’nın Avrupa Kupaları’ndan men cezası verdiği Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye sahip çıkarak Türkiye Futbol Federasyonu’nu eleştirdi.
Bahçeli, TSK İç Hizmet Kanunu’nun 35. maddesiyle ilgili yapılan düzenlemeye ilişkin de konuştu.


F.Bahçe’yi üzecek haber
İstanbul - UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe’ye verdiği Avrupa Kupaları’ndan men cezasını Kadıköy’de protesto eden Kadir Ökçesiz bıçaklanarak öldürüldü. Genci öldürdüğü iddia edilen zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatıldı.


LYS sonuçları açıklandı
Ankara - ÖSYM Başkanı Ali Demir, 2013 LYS sonuçlarını açıkladı. LYS birincilerini açıklayan Demir, tüm puan türlerinde 500 tam puan alan bir aday olduğunu ifade etti.


Cep telefonunda koku alma dönemi başlıyor
Tokya - Bir Japon firmasının geliştirdiği cihaz sayesinde cep telefonundan koku alınabilecek. USB yardımıyla telefona bağlanabilen cihazla fotoğraf ve sesli mesajlar dışındaki mesaj ve oyunlara koku eklenebilecek.


Ekmekte yeni dönem
İstanbul – Ekmekte yeni dönem başladı. Bugünün fırınlarda bir milat olduğunu belirten İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, fırınlarda üretilen ekmeklerde katkı maddesi kullanılmayacağını ifade etti.


Bu "tırtıl"ın fiyatı 580 bin TL

Londra - Çin’de aristokrat bir aile için üretilen 200 yıllık "Etiyopya tırtılı" 200 bin sterlinden açık artırmaya çıkarılacak.
1810’da İsviçreli bir saat üreticisi tarafından yapılan ve üstü mücevherlerle donatılan tırtıldan dünyada 6 tane buluyor.


Bu kardeşler acıyı hissetmiyor
Siirt - Siirt’te, Sıcak sobaya dokunup kaynar çay içen, yüksekten atlayıp, dikenlerin arasına yalın ayakla yürüyen iki kardeş, görenleri hayrete düşürüyor. Çocuklarını doktor doktor gezdikleri halde bir çare bulamadıklarını dile getiren aile, maddi durumlarının yetersiz olduğunu belirterek yetkililerden yardım istedi.

(İHA)