BIST 10.657
DOLAR 32,11
EURO 34,90
ALTIN 2.429,45
HABER /  GÜNCEL

Şanssız Saido'ya 9 takım talip!

Hagi'nin şans tanımadığı Saido'nun Avrupa'daki takımların ve Süper Lig'in dişli kulüplerinin teklif yağmuruna tutması GS yönetimi şaşırttı. Saido'yu 9 takım istiyor....

Abone ol

Fransa’dan Nantes ve Bastia’nın yanı sıra, Türkiye’den Beşiktaş, Trabzonspor, G.Antepspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Denizlispor ve Çaykur Rizespor, Kamerunlu yıldıza talip oldu.

İstanbul’a dönüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’nin şans vermediği ve kadroda görmek istemediği Saidou’ya 9 takım talip oldu. Fransa’nın ünlü kulüpleri Nantes ve Bastia ile Süper Lig’den 7 takım Kamerunlu futbolcuyu renklerine bağlamak için sarı kırmızılı kulübe teklif götürdü. Yılbaşı tatilini ülkesinde geçiren Saidou’nun bugün geç saatlerde İstanbul’a gelip pazartesi günü tekliflerle ilgili son kararını vereceği öğrenildi.

Kararımızı vereceğiz

Beşiktaş’ın da bu oyuncuya sözlü olarak teklif götürdüğünü ifade eden yıldız futbolcunun menajeri Abdullah Kılınç, ‘Biz Galatasaray’a şartlarımızı bildirdik. Saidou’nun bu takımda kalıcı olmasını istiyoruz. Son bir kez kulüple görüşme yaptıktan sonra şartlara göre gideceği takım konusunda oturup kararımızı vereceğiz. İçeride ve dışarıda birçok takım Saidou’nun peşinde. En uygun öneriyi seçip, ona göre hareket edeceğiz’ diye konuştu.

Yöneticilerle konuşacağız

Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu yöneticilerin kendisine ‘Saidou bize gelir mi?’ diye sorduklarını ifade eden Abdullah Kılınç, ‘Biz Galatasaray’la konuşmadan şartlarımızı bildirmek istemedik. Bu takımların dışında Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Denizlispor ve Çaykur Rizespor takımlarından da aynı şekilde teklif aldık. Pazartesi yöneticilerle konuşacağız ve Saidou için en hayırlısını yapacağız’ dedi.

HÜRRİYETİM