BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şanlıurfaspor'a iki transfer daha

2010-2011 sezonu transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, 2 futbolcuyla daha anlaştı.

Abone ol

Sarı-Yeşilli ekip, İskenderun Demir Çelikspor'dan Cüneyt ile Taner'i 2 yıllığına renklerine bağladı.

Şuana kadar dış transferde Adıyamanspor'dan Süleyman ve Tarsus İdman Yurduspor'dan Kaleci Haydar'ı transfer eden Sarı-Yeşilli ekip, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Şanlıurfaspor, bugün İskenderun Demir Çelikspor'un defansın sağında görev top koşturan Taner Otlak ve stoper Cüneyt Öztürk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Cüneyt ile Taner, Şanlıurfaspor Tesisleri'nde kendilerini 2 yıllığına Sarı-Yeşilli ekibe bağlayan imzayı attı. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, her iki futbolcuyu da tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

Şanlıurfaspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten 22 yaşındaki genç futbolcu Taner, "İnşallah Şanlıurfaspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız. Şanlıurfaspor'un tek hedefi var, oda Bank Asya'dır. Bizde bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

Şanlıurfaspor gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu vurgulayan 22 yaşındaki genç futbolcu Cüneyt ise, "Şanlıurfaspor, stadıyla ve taraftarıyla iyi bir kulüp. İnşallah layık olduğu yere taşıyacağız" diye konuştu.

Şanlıurfaspor'un renklerine bağladığı Cüneyt daha önce Uşakspor, Karabükspor, Adıyamanspor, Düzcespor ve son olarak da İskenderun Demir Çelikspor'da forma giyerken, Taner ise daha önce Aydınspor, Hacettepespor, Muğlaspor ve son olarak da İskenderun Demir Çelikspor top koşturuyordu.