BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,58
ALTIN 2.387,17
HABER /  GÜNCEL

Şanlıurfada trafik faciası

Şanlıurfa'da trafik kazası: Aynı aileden 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Abone ol

Şanlıurfa'da hatalı sollama yapan minibüs ile otomobilin aynı şeritte çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, 3'ü çocuk 5 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saat 19.00 sıralarında Şanlıurfa-Mardin karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Viranşehir istikametinden Şanlıurfa yönüne gitmekte olan Bedir Coşkun (26) idaresindeki 63 PK 299 plakalı minibüs, Mardin yolu üzerindeki Çoban Deresi mevkiinde hatalı sollama yapınca, karşı yönden gelmekte olan Mehmet Tahir Bana (35) yönetimindeki 06 AG 8068 plakalı otomobille aynı şerit üzerinde çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Tahir Bana, otomobilde bulunan eşi Ayşe (25) ile annesi Saniye Bana (50) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobil içerisinde bulunan Ahmet (5), Zeynep Nur (11), Semiha Bana (7), Yusuf Çayan (19) ve minibüs sürücüsü Bedir Coşkun ise yaralandı. Yaralılar, kaza yerine çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Bu arada, kazanın ardından olay yerine gelen ölenlerin yakınları, yerdeki cesetlerin başında sinir krizleri geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.