BIST 11.061
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.501,77
HABER /  SPOR

Bosnadan Millilere gözdağı

Fuat Muzuroviç: "Kora kor bir maç oynayıp kazanmak istiyoruz"

Abone ol

Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Fuat Muzuroviç, Türkiye karşısında genç bir takımla mücadele edeceklerini ve maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Yarın oynanacak maçın son çalışmasını müsabakanın oynanacağı Ali Sami Yen Stadı'nda yapan Bosna Hersek Milli Takımı'nda Teknik Direktör Fuat Muzuroviç basın toplantısı düzenledi. Türkiye'ye ve Teknik Direktör Fatih Terim'e övgüler yağdıran Muzuroviç, "Benim amacım burada kora kor bir maç çıkarıp iyi anılarla Türkiye'den ayrılmak, bunu başarmak istiyorum. Türkiye son maçını çok güzel bir oyun ve çok güzel bir netice ile sonuçlandırdı ve final ümidini artırdı. Güçlü ve güzel bir takım olduğunu gösterdi. Bizim Norveç'le oynadığımız maç da çok iyiydi, en az bir beraberlik bekliyorduk ama beklentimiz olmadı. Norveç çok iyi bir maç çıkardı ve bizi yendi. Norveç, Türkiye maçı öncesinde Oslo'da iyi bir maç çıkarmak istedi, ancak Türkiye'ye yenildi ve ümitlerini Oslo'da bıraktı." dedi.

Boşnak teknik adam, Türkiye karşısında iyi bir mücadele ortaya koymak istediklerini de belirterek, "Bizler spor adamları olarak sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz. İyi bir atmosferde güzel bir maç olmasını istiyoruz. Tabii ki biz biraz mağduruz, gençlerle oynayacağız, eksiklerimiz var, Muslumoviç sakat, Hrboviç cezalı olduğu için yarın oynayamayacak." diye konuştu.

Fuat Muzuroviç, Türkiye'nin Oslo'da oynadığı ve Fatih Terim'in kurduğu milli takımın çok iyi olduğunu da belirterek, "Emre Belözoğlu ve Nihat'ın o günkü oyunları çok mükemmeldi. Yarın bizim maçımızda da Emre ve Nihat yine en etkili isimler olacaklar. Türk Milli Takımı finallerin en iyi takımı olacak." diyerek teknik ekip ve oyuncularımıza övgüler yağdırdı.

Boşnak teknik adam Türkiye karşısında hedeflerinin sorulması üzerine ise, şunları söyledi;

"Norveç maçında hangi amaçla oynamışsam, Türkiye karşısında da aynı amaçla oynayacağız. O maçta da galibiyet için çıkmıştık, bizi şaşırttılar ve iyi oynayarak kazandılar. Biz Norveç'ten puan almak istedik, Norveç Türkiye'yi yenmek istedi ama olmadı, biz de yarın Türkiye'den puan almak istiyoruz."

Bu arada Bosna Hersek Milli Takımı, Türkiye maçının son çalışmasını bu akşam yaparak kampa girdi. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda oyuncuların Türkiye maçının son taktiğini yaptığı belirtildi.