BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.507,54
HABER /  SPOR

Terim ilk onbirini gizledi

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Bosna maçının onbirini açıklamadı

Abone ol

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak olan Bosna Hersek maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında rakibi ciddiye aldıklarını, ancak maçı kazanmak içinde gerekli özgüvenin kendilerinde olduğunu söyledi.

Maçın oynanacağı Ali sami Yen Stadı'nda yapılan son antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Hiçbir rakibi küçük görmek, saha ve seyirci avantajına göre galibiyeti garanti saymak çok yanlıştır. Malta, Moldovya gibi rahat kazanmamız gereken maçları hala konuşuyoruz. Bu nedenle olayı çok ciddiye almak lazım." dedi.

Fatih Terim, takımın motivasyonunun üst düzeyde olduğunu belirterek, "Aşırılığı bir kenara attık. Bizim futbolcular özgüven sıkıntısına girerse o tehlikedir. Müthiş bir özgüven var şu an futbolcularımda. Özgüvenimiz tam. Onlar zaten bunu Norveç maçında gösterdiler. Benim için önemli olan özgüven ve futbolcularım bunun bilincindeler." şeklinde konuştu.

"SİZE KADROYU AÇIKLAMAYACAĞIM"

Kendisinden kadroyu açıklaması beklenen Terim, sakatlıkları olan futbolcuların olduğunu dile getirerek, "Hakan Balta ve Arda'nın durumu belli değil. kalecinin değişeceğini söyleyebilirim. Sarı kart cezalısı Volkan'ın yeri değişecek. Size kadroyu açıklayamayacağım üzgünüm." dedi.

Son olarak Norveç maçında zoru başaran futbolcuların alkışlarla basının karşısına çıkacağını söyleyerek sözlerini tamamladı.