BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Samsung'un size sürprizleri var!

Samsung Electronics kurban bayramına sayılı günler kala yepyeni bir kampanya ile tüketicileri Samsung yetkili satış noktalarına davet ediyor.

Abone ol

Samsung Electronics kurban bayramına sayılı günler kala yepyeni bir kampanya ile tüketicileri Samsung yetkili satış noktalarına davet ediyor.

Samsung’un sunduğu yeni fırsat kampanyası ile Smart TV ES8000 ve ES7000 serilerinden 46inç ya da 55inç ekran televizyon modellerinden birini satın alan tüketiciler Samsung no frost buzdolabı ve Eco Bubble çamaşır makinelerine 500 TL’lik bir indirimle sahip oluyor.  

Samsung Çamaşır Makineleri ve Buzdolaplarında Kaçırılmayacak Fırsat!

Samsung’un birbirinden farklı Eco Bubble teknolojisine sahip çamaşır makinelerinde geçerli olan kampanya sayesinde Smart TV ile televizyon izlemenin keyfini çıkarırken, 500TL’lik indirim sayesinde çok uygun fiyatlara Eco Bubble çamaşır makinelerine sahip oluyorsunuz.  

Samsung’un benzersiz köpük teknolojisine sahip yepyeni Eco Bubble çamaşır makineleri, çamaşırları tertemiz yıkarken %70’e varan enerji tasarrufu da sağlıyor.

Kampanyaya dahil olan çift kapılı no frost buzdolapları ise 10 yıl dijital inverter kompresör garantisi ile dikkat çekiyor. Smart TV alanlara, 500 TL’lik indirim fırsatıyla sunulan A+ enerji sınıfındaki buzdolapları 601lt geniş hacmi ile yiyeceklerinizi her zaman kolayca yerleştirme imkanı sunarken sahip olduğu multi flow teknolojisi ile de yiyeceklerin ilk günkü gibi taze ve lezzetli kalmasını sağlıyor.