BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Şampiyonluğa Uygun adım

Uygun: "Türkiye'nin 50 milyonu Anadolu'dan bir şampiyon bekliyor"

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Türkiye'deki 70 milyon kişiden en az 50 milyonunun Anadoludan bir şampiyonun çıkmasını beklediğini söyleyerek, "Bunu başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Üzerimizde şimdi daha büyük yük var." dedi.

Bülent Uygun, Adapazarı'nda geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan eski antrönörü Ekrem Karaberberoğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Uygun daha sonra Sakaryaspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Uygun burada yaptığı açıklamada, ilk 11'de bulunan 8 futbolcularının sakat olduğu bir ortamda ikinci yarıya başladıklarını belirtti. Transfer yapmayı düşündüklerini kaydeden Uygun, Hollanda'nın Feyonoord takımda forma giyen Kerim Sayidi'yi kadrolarına kattıklarını ifade etti. 2 yerli ve 2 yabancı futbolcu transfer etmeyi planladıklarını anlatan Uygun, Anadoludan bir takımın şampiyon olabilmesi için transfer yapacaklarını söyledi. Uygun şöyle konuştu;

"A Milli Takım düzeyindeki 4 futbolcum sakat. Bu 4 futbolcum sezonu kapamış durumda. Milli takıma giden 2 futbolcum yine 3 hafta yok. Muraz Sözgelmez'in alt tendonundada yırtık var. Oda iki hafta yok. 8 futbolcumuzun olmadığı bir ortamda lige başlıyoruz. Transfer yapmayı istiyoruz. Sivaslılar takımına sahip çıkmaya başladı. Bu akşam bir gece düzenleniyor. Bu geceden gelecek olan parayla transfer yapacağız. Kerim Sayidi'yi kadromuza kattık. 23 yaşında Tunus Milli Takımı'nda oynuyor. 25 kere A milli formayı giymiş bir oyuncu. Kulüp başkanı bonservisini bize hediye etti. 6 ay opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık imza attık. Bununla birlikte 2 yabancı daha almak istiyoruz. 1 yada 2 yerli oyuncu alacağız. Daha sonra transferi kapatacağız."