BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Doktorun hazin sonu

Doktor, koluna içerisine ilaç koyduğu serumu enjekte ederek intihar etti.

Abone ol

Bursa Devlet Hastanesi'nde görevli 43 yaşındaki Pratisyen Dr. Caner Elitok, nöbetçi olarak görev yaptığı hastanedeki odasında koluna içerisine ilaç koyduğu serumu enjekte ederek yaşamına son verdi,

Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde görev yapan, 5 ve 11 yaşında iki çocuğu olan Elitok, dün gece çalıştığı hastanenin 2'nci katındaki yoğun bakım ünitesine nöbeti doktor olarak geldi. Saat 21.30 sıralarında çocuk hastaları muayene eden Dr. Elitok, daha sonra aynı serviste bulunan odasına gitti. İçeri ve dışarı doğru açılan iki kapıyı kilitleyen Elitok, `Hayatım boyunca şerefsizlik ve namussuzluk yapmadım. Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not bıraktıktan sonra, daha önceden içerisine ilaç enjekte ettiği serumu koluna bağlayıp ölümünü bekledi. Elitok'un cesedi, kendisinden haber alamayan mesai arkadaşlarının kapıları kırarak, odaya girmesi sonucu bulundu. Dr. Elitok'un cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken olay, Caner Elitok'un Dörtyol Mevkii'nde butik işleten eşi Ayşen'e ve Bursa'da yaşayan ağabeylerine, "Caner Elitok rahatsızlandı hemen hastaneye gelin" denilerek bildirildi. Olayı hastanede öğrenip sinir krizi geçiren Elitok'un yaşamına son vermeden eşi ve ağabeylerinin tartıştığı öne sürüldü. Dr. Caner Elitok'un ağabeylerinin eşine, "Yavrumuzu yediniz bitirdiniz" dediği iddia edildi.

Dr. Caner Elitok'un cenazasi görev yaptığı Bursa Devlet Hastanesi'nde yaprın yapılacak tören ardından toprağa verilecek.