BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,89
ALTIN 2.398,74
HABER /  SPOR

ŞAMPİYON olurum ha!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun liderlik sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı

Abone ol Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Hakem Özgüç Türkalp'den özür dileyen Uygun, takımın flaş ismi Mehmet Yıldız için de büyük konuştu.

Gençlerbirliği'ni 10 kişi kalmalarına rağmen yenmenin mutluluğunu yaşayan Bülent Uygun futbolcularına övgü yağdırarak, ''Kısıtlı imkanlar ve bütçelerle çok güzel şeyleri başarıyorlar. Bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz'' diye konuştu. 

"ABİLERİN ABİSİ" ÖZÜRÜ

2 hafta önce Sivasspor-Denizlispor maçında hakem Özgüç Türkalp ile aralarındaki geçenlere de değinen Uygun, şöyle konuştu:

''Benim o gün 'abilerin abisi' dediğim konuyu ben yanlış anlattım. O yüzden konuyla ilgili de özür diliyorum. Özgüç'ten de özür diliyorum. Onunla ilgisi yoktu. Ama öyle bir konu vardı. Sonucunda çok dürüst, genç, iyi şeyler yapmaya çalışan, en azından inandığını vermeye çalışan bir hakem topluluğumuz var.''

PARAYI BASTIRAN ALIR

Transferi gündemde olan Mehmet Yıldız'ın takımda kalıp kalmayacağının sorulması üzerine Uygun, şunları kaydetti:

''Mehmet Yıldız'ı parayı basan alır. Mehmet Yıldız gibi bir futbolcu yok diyorum, iddia ediyorum. Çok bilenler, çok anlatıyor. Çok bildikleri için de bir şey anladıkları yok, bir şey de anlattıkları yok. Mehmet Yıldız'ı parayı basarlarsa alırlar. Almazlarsa da (Sezon sonunda şampiyon olmayacağız) dedim ya onu kaldırırım (şampiyon biziz) derim.''