BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,90
ALTIN 2.404,66
HABER /  POLİTİKA

Sezerden transfer yalanlaması

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, özel bir transfer çalışması yapmadıklarını söyledi

Abone ol

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, özel bir transfer çalışması yapmadıklarını ancak partilerine toplumun hemen her kesiminden büyük bir yönelişin olduğunu söyledi.

Zeki Sezer, partisinin Çiğli İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sezer, İzmir'den mutlu ve umutlu bir şekilde ayrıldığını belirtti.

Bir soru üzerine, CHP'li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in Menemen'de kendilerine gösterdiği ilgiyi değerlendiren Sezer, şöyle konuştu:

"Tahir Şahin son derece başarılı, güzel işlere imza atmış bir belediye başkanı. Benzer kaygıları ve benzer umutları paylaştığımızı gördüm ama şu anda başka bir partinin üyesi ve Menemen Belediye Başkanı sıfatıyla çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki süreç çok önemli gelişmelere açık. Bu gelişmeler Türkiye'nin esenliği ve aydınlığı yönünde olacaktır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için de aynı düşünceleri paylaşıyorum. Biz özel bir transfer çalışması yapmıyoruz ama partimize Türkiye'nin her yerinden, her kesiminden insanlar, belediye başkanı, üniversite öğretim üyeleri, siyaset yapması yasaklı bürokratlar, her kesimden büyük bir yöneliş var."