BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.397,08
HABER /  SPOR

Şampiyon biziz, birinci Beşiktaş

Bülent Uygun'un şampiyonluk ümidi azaldı. Başarılı hoca kendi takımını gönüllerin şampiyonu ilan etti.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, umutlarınınson haftaya kaldığını söylemesine rağmen, “Şampiyon biziz, Beşiktaş birinci” diyerek ümidinin azaldığını gösterdi

Daha önceki söylemlerinde, “Şampiyon biziz ama birinciyi bilmiyorum” diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, umutlarını son haftaya taşıdıklarını belirterek, “Şampiyon biziz, birinci Beşiktaş” diye konuştu.

Derbi maçta Galatasaray’ın Beşiktaş’tan puan alacağını umduklarını, ancak istedikleri sonucun çıkmadığını anlatan Uygun, şunları söyledi:

“Son maçımızı kazanıp, rakibimizin puan kaybetmesini beklemekten başka yapacağımız bir şey yok. Biz de tüm umudumuzu son maça bıraktık. Her şey son 90 dakikalardan sonra netlik kazanacak.“

Başkan Mecnun Odyakmaz da, “Umudumuzu son haftaya taşıdık. İnşallah önümüzdeki hafta alacağımız galibiyetle mutlu sona ulaşırız. Geçen sene gönüllerin şampiyonuyduk, 2. defa böyle bir sıfata maruz kalacağız ama gerçekten arkadaşlarımız bu sezon insanüstü bir gayretle Sivasspor’u en iyi şekilde temsil ettiler. Sonuç ne olursa olsun hepsine teşekkür ediyorum. Yıllardır ilk kez bir Anadolu takımı, son haftaya şampiyonluk iddiasıyla giriyor. Bize bu mutluluğu yaşattılar” dedi.