BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Salam sosis yiyor sahibini terk etmiyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde 20 yıldır turizmle uğraşan Erendiz Ellen, yaralı bulduğu yavru kargaya sahip çıktı. "Dürdane" ismi verilen kar...

Abone ol

Antalya’nın Kemer ilçesinde 20 yıldır turizmle uğraşan Erendiz Ellen, yaralı bulduğu yavru kargaya sahip çıktı. "Dürdane" ismi verilen karga sahibinin peşini hiç bırakmıyor.
Kındılçeşme sahiline otelin müşterilerini götüren Erendiz Ellen, burada annesi tarafından terk edilmiş ayağı sakat bir karga yavrusu bulunca veterinere ulaştırdı. Veterinerden üst bölümden kırılmış ve yanlış kaynamış ayağın düzeltilmeye çalışılmasının riskli olacağı bilgisini alan Ellen, oteline getirdiği ve "Dürdane" ismini verdiği kuşu beslemeye başladı. Otelin içinde insanlar ve çok sayıda hayvanla çok kısa sürede kaynaşan "Dürdane", Ellen’in peşinden ayrılmıyor.
Otelde sınırsız beslenme imkanlarına kavuşan karga yavrusu, en hoşlandığı salam- sosis gibi kendisine verilen et ürünleriyle karnını doyurduktan sonra bir kısmını da saklıyor. Karga yavrusunun bir ay içindeki hızlı gelişmesini ve oteldeki yaşama ayak uydurmasını hem şaşkınlık hem de memnuniyetle karşılayan turizmci Erendiz Ellen, kargaya bakmaya devam edeceğini belirtti.
(İHA)