BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kedinin lazerle imtihanı

Şirinevler Meydanı’nda bir sokak kedisi, vatandaşın tuttuğu lazer noktasını yakalamaya çalışınca ortaya komik görüntüler çıktı. <br/>Şirinev...

Abone ol

Şirinevler Meydanı’nda bir sokak kedisi, vatandaşın tuttuğu lazer noktasını yakalamaya çalışınca ortaya komik görüntüler çıktı.
Şirinevler Meydanı’nda akşam saatlerinde arkadaşını bekleyen bir vatandaş, canı sıkılınca çareyi sokak kedisiyle uğraşmakta buldu. Vatandaş cebinden çıkarttığı lazeri kedinin önüne tutunca ortaya komik görüntüler çıktı. Dakikalarca lazer noktasını patilerinin arasına almaya çalışan kedi, adeta şekilden şekile girdi. Lazer noktasını yakalamak için önce normal şekilde efor sarf eden kedi, başarılı olamayınca sinsi, yavaş ve umursamaz hareketlere başvurdu. Ancak bu sefer de başarılı olamayan kedi, önce noktanın peşinden koştu daha sonra yorularak yere yattı. Vatandaş bu sefer de kedinin yattığı yere noktayı tutunca kedi durduğu yerde şekilden şekle girdi. Kedinin lazerle imtihanı görenleri kahkahaya boğdu. Noktayı defalarca patilerinin arasına aldığını zanneden kedi, daha sonra noktayı yakalamaktan vazgeçip meydandan ayrıldı.
(İHA)