BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bir doğa harikası !

3 bin 275 metre yükseklikteki krater göle ulaşan doğa severler, gölün berraklığı ve sessizliğiyle dinleniyor. Zirvenin altında kalan bulutla...

Abone ol

3 bin 275 metre yükseklikteki krater göle ulaşan doğa severler, gölün berraklığı ve sessizliğiyle dinleniyor. Zirvenin altında kalan bulutlar ise seyrine doyumsuz manzara oluşturuyor.
Deniz seviyesinden 3 bin 275 metre yükseklikte olan krater göl görüntüsü ve berraklığıyla doğa severleri kendisine hayran bırakıyor. Giresun sınırları içerisinde bulunan ve Ordu’nun en önemli yaylalarından birisi olan Çambaşı Yaylası’na sınır olan 3 bin 275 metre rakımlı Karagöl, Ordu ve Giresunlu vatandaşlarca ilgi odağı oluyor. Ordu’nun Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası’ndan 28 kilometre uzakta bulunan Karagöl’e araçla 2 saatte ulaşılıyor. Zirveye ulaşanlar Karagöl’ün berraklığı ve sessizliğiyle dinlenirken, zirvenin altında kalan bulutlar ise seyrine doyumsuz manzara oluşturuyor. Karagöl’e ilk defa gören Muzaffer Kuvan, “Karagöl, Giresun ve Ordulu vatandaşların çoğunlukla ziyaret ettiği göllerden birisi. Her iki ilde buranın tanıtımına ağırlık verirse Karagöl’e yerli ve yabancı doğa severler akın eder” dedi.
(İHA)