BIST 10.331
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.407,33
HABER /  SPOR

Sakaryada bayram var

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Ömer Yazıcı, galibiyetin tesadüf olmadığını savundu..

Abone ol

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Ömer Yazıcı, Fenerbahçe maçında aldıkları galibiyetin tesadüf olmadığını belirterek, ''Bundan sonra Sakaryaspor deplasmanına gelen takımlar 2 kere düşünmeli. Oynadığımız futbol ortada. Sürpriz bunun neresinde'' dedi.

Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un lige henüz ısınmaya başladığını, yeni transfer edilen tüm oyuncuların da kısa sürede birbirlerine uyum sağladıklarını söyledi. Yazıcı, Fenerbahçe maçında aldıkları galibiyetle, takım ruhunun ve kazanma hırsının en güzel örneklerinden birini sergilediklerini ifade etti. Sivasspor ve Fenerbahçe galibiyetlerinin ardından, artık galibiyet serisine başlamak istediklerini kaydeden Yazıcı, şunları söyledi:
''Fenerbahçe galibiyetiyle bir çok şeyi kanıtladığımıza inanıyorum. Bizi asansör takım gibi gören bir çok kişi sahadaki oyunumuzla ne kadar da yanlış bir fikir yürüttüklerini anladılar. Sakaryaspor'un Fenerbahçe'yi yenmesinde sürpriz arayanlar yanlış düşünüyorlar. Bu kesinlikle bir sürpriz değil. Bundan sonra Sakaryaspor deplasmanına gelen takımlar 2 kere düşünmeli. Oynadığımız futbol ortada. Sürpriz bunun neresinde? Beklediğimiz bir sonuç aldık. Çok iyi bir takım kurduk. Oyuncularımızın hepsi birbirinden kaliteli. Hepsi de sanki milli forma giymiş gibi canla başla oynuyor. Özellikle Okan'a yöneltilen eleştiriler onun bu karşılaşmadaki oyunuyla tamamen suya düştü. Okan takımımız için büyük bir silah ve biz o silahı en iyi şekilde kullanacağız.''