BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.431,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şahinbey'de kaldırım çalışması son sürat

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmasını sürdüren Şahinbey Belediyesi ekipleri, yeni oluşan mahallelerdeki sokaklarda kaldırım çalışmasına başladı.

Abone ol

Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan kaldırım çalışması Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Karataş Mahallesi 425 Nolu Sokak, Yeditepe Mahallesi 43, 79 ve 120 Nolu sokaklarda devam ediyor.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, amaçlarının Şahinbey ilçesinin her alanda gelişip kalkınmasını sağlamak ve her alanda yaşanılabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyledi. Yapılaşmanın yeni olduğu Yeditepe ve Karataş mahallelerinde kaldırımı olmayan sokaklarda kaldırım çalışmasına başladıklarını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve yaşanacak olan tehlikeleri ortadan kaldırmak için kaldırım çalışmalarına başladık. Kaldırım çalışmamız ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde devam edecektir. Yaptığımız hizmetlerin tamamının da vatandaşımızın rahat ve huzuru için çalışıyoruz" dedi.

Yapılan kaldırım çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirten vatandaşlar ise, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekiplerine teşekkür ettiler.