BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şahin Şimşek muamması Dağlıca iddiası meğer...

Şahin Şimşek isimli askerin 'Yaralı Şahin' başlıklı facebook paylaşımı sonrası Dağlıca şehitleri için intihar ettiği öne sürüldü. Ama Şahin Şimşek hakkında çok başka bir bilgi ortaya çıktı.

Abone ol

Sosyal medya Şahin Şimşek isimli askerin intiharıyla sallanıyor. Şahin Şimşek 'in Dağlıca saldırısının olduğu gün 'Şahin Yaralı' başlığıyla facebook sayfasından yazdıkları olay oldu. Şahin Şimşek , grip olduğu için şehit olan Dağlıca grubunun içinde olmadığı, bütün arkadaşlarının şehit olduğunu söylüyordu.

Şahin Şimşek'in o paylaşımdan sonra intihar ettiği haberleri geldi. Haliyle de herkes bu intiharı Dağlıca şehitlerine bağladı. Ancak Mete Yarar olayın çok farklı olduğunu öne sürdü.

Güvenlik ve askeri uzman olan Mete Yarar, sosyal medya hesabından Şahin Şimşek'in Dağlıca bölgesinde görevli olmadığı, şehit olan askerlerle görev yapmadığını açıkladı.
şahin-şimşek-asker-intihar.jpg
ŞAHİN ŞİMŞEK NEREDE GÖREVLİYDİ?
Mete Yarar , Şahin Şimşek hakkında şu bilgileri verdi;

-Bu askerimiz 34 hudut Tugay'ı emrindeki 23 motorlu p. Alayının 1. Tb. Görevli bir asker konuşlu yeri Şemdinli / Beyyurdu bölgesi. Yani Çatışma bölgesi ile aralarında koca bir İkiyaka Bloğu var. Bahsettiği isimlerin hepsi hayali. Adı geçen askerimiz dün Birliği'nde intihar ediyor . Adli soruşturma olduğundan bu konuya girmiyorum. Ailesine sabır diliyorum.

ŞAHİN ŞİMŞEK NE YAZMIŞTI?
Mete Yarar'ın facebook hesabından paylaştığı 'Şahin Yaralı' yazısı şöyleydi;
şahin-şimsek-intihar-etti-dağlicaya-götürülmeyen-asker.jpg