BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.431,11
HABER /  GÜNCEL

Sağlam'dan Fenerbahçe itirafı

Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçı ile ilgili konuştu. Sağlam, önce maçın zorluğunu itiraf etti sonra ise Fenerbahçe'ye gözdağı verdi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda lider Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor'da tek hedef galibiyet.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Fenerbahçe maçı öncesi takımın son durumunu ve oynayacakları karşılaşmayı değerlendirdi. Maçın zorlu geçeceğini belirten Sağlam, maça iyi hazırlanarak, sahada kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi. Lider olan rakiplerinin kazanmak için oynayacağını da belirten genç teknik adam, maçın izleyenlere keyif vereceğini dile getirdi. Fenerbahçe'nin lider olduğu için kazanmak için sahaya çıkacağını vurgulayan Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:

"Pazar günü güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Bizim için kolay maç olmayacak. Kazanmak zorundayız.Belki rakip için de çok güzel bir anlayış olacak. Biz de bu sezon bunun sıkıntılarını çok yaşadık. Karşınızda tamamen kapanan bir rakip olduğu zaman sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden, belki Fenerbahçe için de çok güzel bir karşılaşma olacak. Belki de bunu bekliyorlardır. Gerçeklerle yüzleştiğimiz zaman rakiplerimiz ile aramızda bulunan puan farkını kapatmamız gerekiyor. Bunun içinde kazanmamız gerekiyor." Takımın son durumu ile ilgili de bilgi veren Ertuğrul Sağlam, Ömer ve Mustafa Keçeli'nin kart cezalısı olduğunu hatırlattı.

Vederson'un da sakatlığının sürdüğüne dikkat çeken Sağlam, Brezilya asıllı Türk futbolcunun takımla antrenmanlara başladığını, ancak sıkıntısının sürdüğünü söyledi. Sağlam, "Vederson ile beraber bu eksiklikleri göz önünde bulundurduğumuz zaman defans bölgesinde sıkıntılar ortaya çıkıyor. Kendi içimizde bunun çözümünü üretip sorun oluşturmadan, maça kadar sıkıntları atlatmaya çalışıyoruz. İyi çalışıyoruz. Moralimiz de yerinde. İnşallah bizim için iyi bir maç olacak." diye konuştu.