BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.403,75
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe bu üç bomba ismin peşinde

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman'ın talebi doğrultusunda 3 ismi transfer etmek için harekete geçti

Abone ol

Başkan Aziz Yıldırım'dan 'şampiyonluk şartıyla' Forlan sözü alan, ardından Eskişehir'in yıldızı Sezer Öztürk için "Onu istiyorum" diyen teknik direktör Aykut Kocaman'ın gönlündeki bir diğer ismin de Cenk Tosun olduğu ortaya çıktı.

Kocaman'ın yönetici Cihan Kamer ile yaptığı bir sohbette bu konuyu açtığı ve "Cenk'i biz almalıyız. Komple bir futbolcu, birçok mevkide kullanabilirim" dediği ifade edildi.

Cihan Kamer'in de Aykut Kocaman'a "Cenk'i ben de Fenerbahçe'de görmeyi çok isterim. Sanırım başkan da bizimle aynı fikirdedir. Ben şahsen yönetimde bu konu gündeme geldiğinde Cenk'in mutlaka transfer edilmesini söyleyeceğim" karşılığını verdiği kaydedildi. Sezon başında Eintracht Frankfurt'tan geldiği Gaziantepspor'da yıldızı hızla parlayan Cenk, 7 maçta 6 kez ağları sarsarken 3 de gol pası verdi. 20 yaşındaki futbolcu, bu başarısı sayesinde Guus Hiddink tarafından A Milli Takım kadrosuna da çağrıldı.