BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.413,11
HABER /  GÜNCEL

Servis elemanlarına sahte siparişle pusu

'Alo Paket' hattını arayan 2 kişi, verdikleri sahte adreste servis elemanı 29 yaşındaki Süreyya Gün'ü kurşun yağmuruna tuttu.Kurşunlardan 2'sinin isabet ettiği genç, hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

ANTALYA'da tostuyla ünlü bir kafeteryanın 'Alo Paket' hattını arayan 2 kişi, verdikleri sahte adreste servis elemanı 29 yaşındaki Süreyya Gün'ü kurşun yağmuruna tuttu.Kurşunlardan 2'sinin isabet ettiği genç, hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Liman Mahallesi 23'üncü Cadde üzerinde meydana geldi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki bir kafeteryada çalışan 1 çocuk babası Süreyya Gün, Alo Paket hattına gelen bir telefon üzerine belirtilen adrese tost götürdü. Verilen adresteki apartmanın önüne gelen Süreyya Gün, bir gün önce kavga ettiği Mustafa Coşkun ve hiç tanımadığı Nizam Bademci ile karşılaştı. İddiaya göre Mustafa Coşkun, genç servis elemanına "Adam öyle dövülmez, böyle vurulur" dedikten sonra kurşun yağdırdı. 4 kurşunun sıkıldığı Süreyya Gün'e 2 mermi isabet etti. Zanlılar daha sonra plakası alınamayan bir otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı görenler önce ambulans, ardından polisi aradı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekibi, yaralı genci Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü.Süreyya Gün'ün hayati tehlikesi bulunmazken, polis kaçan zanlıları arıyor.